Plusforhandlere

Vi kan også lave din hjemmeside

Lastbilbasen.dk har udviklet den helt rigtige løsning til dig, som forhandler af lastbiler, trailere, kraner, varebiler, busser eller andet transportmateriel. Indtast din annonce én gang, og få den med på både din egen hjemmeside og på www.lastbilbasen.dk.

Pakke 1 – totalløsning
Har du i forvejen ikke nogen hjemmeside, så kan vi lave den til dig. I fremtiden vil du så bare skulle vedligeholde dine annoncer, på både din egen hjemmeside og på lastbilbasen via lastbilbasens annonce-administration. Systemet er simpelt og fejlfrit, og bruges dagligt af mere end 40 forhandlere.

Pakke 2 – et udtræk
Du har i forvejen en fin hjemmeside, men du må hver dag holde den opdateret på en lidt besværlig måde. For eksempel er det meget bøvlet for dig at få billederne til at se gode ud, og komme til at fylde så lidt, så brugerne af din hjemmeside ikke skal vente alt for lang tid på at hente din side ind i browseren.

Vi kan lave udtræk fra lastbilbasen.dk til din hjemmeside, som vi tilpasser til dit layout. Det vil sige, at du beholder din eksisterende hjemmeside og hjemmesidens layout, men du behøver fremover kun at indtaste dine annoncer på lastbilbasen.dk, for at din egen hjemmeside også er opdateret. Dine billeder vil blive behandlet automatisk, så de ser flotte ud og samtidig ikke fylder særlig meget.

Pakke 3 – import
Du har i forvejen en god hjemmeside, og et system hvor du på en let måde indtaster dine annoncer med billeder, hvorefter de er at se på din hjemmeside. Dog kunne du godt tænke dig at slippe for at indtaste oplysningerne igen på lastbilbasen.dk – men samtidig vil du gerne have din annonce vist begge steder.

Vi kan, i samarbejde med jeres nuværende programmør, lave en import af tekst og billeder, som ligger på din hjemmeside, og helt automatisk hente dem over på lastbilbasen.dk

Eksempel: Pakke 1

JM Handel ApS
www.jmhandelaps.dk

Løsningen til JM Handel A/S er en såkaldt totalløsning. Her har vi udarbejdet en ny hjemmeside helt fra bunden. Vi er selv kommet med et forslag til farver og udseende af siden samt udarbejdelsen af eksisterende
undersider.

JM Handel ApS havde en side i forvejen, men var træt af den besværlige opdateringsgang og valgte derfor at få os til at lave en ny løsning. I dag indtaster JM Handel ApS deres annoncer én gang på lastbilbasen.dk, hvorefter annoncen bliver vist både på lastbilbasen.dk og på jmhandelaps.dk

Scandinavian Truck
www.scandinaviantruck.dk

Scandinavian Truck havde i forvejen ingen hjemmeside, men ville gerne kunne præsentere sine lastbiler med eget layout fremfor at henvise til lastbilbasen. I øvrigt skulle siden være på både dansk, engelsk og tysk. Vi lavede dette forslag til Scandinavian Truck, hvis side i dag bliver brugt som salgspræsentation samt salgsopstillings-udskrift.

Eksempel: Pakke 2

Intertruck Dealing ApS
www.intertruck.dk

Hos Intertruck havde man i forvejen en hjemmeside; men man syntes, at opdateringen var meget tidskrævende. Ved at bruge lastbilbasens forhandlerløsning kunne man anvende sin eksisterende side og stadig på samme effektive måde indtaste sine annoncer på via lastbilbasens forhandlersystem. Intertruck har fået løsningen med søgemulighed og på dansk og engelsk.

DAF Trucks Danmark A/S
www.daftrucks.dk

Som hos Intertruck havde DAF Trucks Danmark A/S i forvejen en hjemmeside; men man ønskede at lette opgaven ved at indtaste annoncerne flere steder. Lastbilbasen havde også her den rigtige løsning.

Eksempel: Pakke 3

Lastas A/S
www.lastas.dk

Hos Lastas har man fået udviklet et specielt system som arbejder sammen med deres eksisterende interne IT-system, og samtidig lægger deres emne ind på deres hjemmeside. Vi henter hver nat alle ændringer fra deres system over på lastbilbasen - helt automatisk.

Dansk Lastbiludlejning A/S
www.dlu.dk

Hos DLU havde man i forvejen en rigtig god hjemmeside samt et internt system til at indtaste og vedligeholde annoncerne. Dog kunne man godt tænke sig at have sine annoncer med på lastbilbasen.dk også, men ville undgå at indtaste annoncerne, når man nu havde dem i det eksisterende system. I samarbejde fik vi lavet et automatisk dataudtræk, som vi kunne importere til lastbilbasen - i dag opdaterer DLU alle sine annoncer på lastbilbasen bare ved et enkelt klik.

Komplet referenceliste

Bonde & Schmidt ApS
DAF Lastbiler
Dania Truck A/S
Holms Lastvognsophug
JEH ApS
KLB Handel ApS
KLC A/S
Last & Bus Rødekro ApS
Lkw.dk ApS
LTC A/S
Ove Kock ApS
Paulsen & Søn
Porsgaard A/S
Ringsted Erhvervsauto A/S
TIP Trailer Rental A/S
Truck Trading ApS
TTL Equipment Management A/S

Annoncer
Nyeste enheder

Danske Transport Medier
Christiansmindevej 12 D, DK-8660 Skanderborg
Tlf: 45 70 250 350, CVR: 19999181