Dealer Ads

Hvad kræves der for, at jeg kan begynde at annoncere brugte lastbiler eller trailere på lastbilbasen.dk?

  • Du skal have en internetforbindelse.
  • Du skal have en e-mail adresse.
  • Du skal bruge Microsoft Internet Explorer 4.0, eller en nyere version, som din browser.

Hvad gør jeg, når jeg ikke har Microsoft Internet Explorer 4.0 eller kun har en ældre udgave?

Du kan helt gratis hente Microsoft Internet Explorer 6.0 på Microsoft's hjemmeside: Du skal vælge Internet Explorer 6.0, som passer til dit system - følg informationerne. Skal hele Internet Explorer hentes, fylder denne over 8 MB data, og det tager derfor noget tid (med et 28.8 modem tager det f.eks. 42 minutter).

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge lastbilbasen.dk?

  • Du kan sende en email til support@lastbilbasen.dk med dine oplysninger: firmanavn, adresse, postnummer, by, kontaktperson telefonnummer og email samt evt. dit mobil nummer og www-adr. Du har også mulighed for at få logo med, du skal blot sende en fil med logo til support@lastbilbasen.dk. Logo kan også sættes på senere. Du kan naturligvis også ringe på 70 250 350 til Bjarne Routhe.
  • Når du er oprettet i systemet, modtager du automatisk en e-mail med dit brugernavn og dit password, så kan du straks gå i gang. Du kan naturligvis også ringe på telefon 70 250 350 og spørge efter Bjarne Routhe.

Hvad koster det at annoncere på lastbilbasen.dk?

  • Oprettelse som forhandler koster kr. 349,-
  • Standard prisen er kr. 165,- for en lastbil eller en trailer på lastbilbasen i en periode på 30 dage. Er lastbilen eller traileren ikke være solgt efter de 30 dage, koster en genbestilling kr. 140,- for yderligere 30 dage. Priserne er ekskl. moms.
  • Har du en større mængde lastbiler/trailere du kunne tænke dig at annoncere til salg på lastbilbasen, så ring til Bjarne Routhe på 70 250 350, for at lave en individuel aftale til fast månedlig pris.
  • Der er også mulighed for at få lastbilbasen.dk integreret med din egen eksisterende hjemmeside. Eller vi kan lave en færdig løsning til dig inkl. produktion af hjemmeside. Skal du have lavet en hjemmeside kan vi naturligvis også klare det. Har du andre ønsker så ring til Bjarne Routhe på 70 250 350, så laver vi den løsning der passer dig.

Hvordan husker jeg når de 30 dage er gået?

Der kommer en e-mail som påmindelse 5 dage før din lastbil eller trailer har været på lastbilbasen.dk i 30 dage. Gør du intet bliver annoncen efter 30 dage inaktiv, dvs. annoncen kan ikke ses på lastbilbasen.dk men ligger stadig 30 dage i systemet, inden den slettes helt.

Hvordan får jeg billeder med på lastbilbasen.dk?

Du laver en vedhæftning af billedet, nøjagtigt som når du vedhæfter en fil til en e-mail. Alle JPEG, JPG, BMP og GIF formater kan bruges, du skal ikke tænke på billedets størrelse, det klarer systemet selv.

Advertisements
Nyeste enheder
No items found

Danske Transport Medier
Christiansmindevej 12 D, DK-8660 Skanderborg
Tlf: 45 70 250 350, CVR: 19999181